Regi geeft update over toekomst Milk Inc: hoe gaat het nu met Linda?

0
Regi geeft update over toekomst Milk Inc: hoe gaat het nu met Linda?
Foto: Photo News

Op 30 oktober 2021 staat Regi in het Sportpaleis. Niet met Linda Mertens en Milk Inc, wel met Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en de winnaar van de ‘Regi Academy’. Ook de hits van Milk Inc. zullen als vanouds door het Sportpaleis weerklinken, al zullen de klassiekers niet door ‘Miss Lin’ gezongen worden…

“Het zou dom zijn om dat stukje carrière niet aan bod te laten komen”, vertelt Regi aan Dag Allemaal waarom hij zijn Milk Inc-hits zal spelen. Maar komt er ooit nog een comeback van de succesformatie?

Regi heeft nog steeds contact met Linda, al is het niet meer zo vaak als vroeger. “Het is alweer een halfjaar geleden. Ik stuurde wel een mailtje om te laten weten dat Elke en ik gingen scheiden. Daar heeft ze heel lief op gereageerd”, onthult Regi in Dag Allemaal.

“Linda is nog altijd aan het nadenken, ze heeft tijd nodig en die gun ik haar. Weet je, de liefde bij het publiek is zo groot… Zelfs al kondigen we pas over vijf jaar aan dat Milk Inc. heropstart, dan nog zijn de shows meteen uitverkocht”, blijft Regi optimistisch.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven