Kritiek op uiterlijk Bart Schols: ‘Hij moet eraf’

0
Kritiek op uiterlijk Bart Schols: ‘Hij moet eraf’
Foto: VRT

Bij de klantendienst van de openbare omroep komen iedere week een pak brieven, mails en faxen toe. Soms zijn er complimentjes, maar er zijn ook klachten. Eén vervan ging recent over presentator Bart Schols, meerbepaald over zijn baard.

“Wil Bart Schols, zich aub scheren. Het is niet om aan te zien. Hij komt precies net uit zijn bed. En zijn styling kan ook wel veel beter”, schrijft de kijker.

De VRT reageerde uiteraard naar de kijker toe, dat is het minste dat ze kunnen doen. “De VRT is van mening dat elk schermgezicht een eigen stijl mag hebben en dat dit zichtbaar mag zijn op het scherm. Zonder daarbij de regels van het fatsoen te overtreden, natuurlijk. Volgens onze stylist vormt een baard daarbij geen probleem. Trouwens, had Jezus ook geen baard?”, schrijft Chloé van de klantendienst.

Het is niet de eerste en wellicht ook niet de laatste keer dat er kritiek komt op de haargroei van Bart Schols. En gelukkig zien we al het haar van Bart Schols niet. “Maar ik ben al lang geleden gestopt met daar zelfs nog maar over na te denken”, reageert Bart Schols.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven