Sandrine André moet naar haar lichaam luisteren: “anders krijg ik opnieuw paniekaanvallen”

359
Foto: DPG Media

Drie jaar geleden ging Sandrine André door een moeilijke periode. De Familie-actrice bezweek onder de druk omwille van een overvolle agenda. Uiteindelijk trok ze naar een psycholoog die haar hielp zichzelf terug te vinden.

Ondertussen zijn de paniekaanvallen onder controle, al hoeft Sandrine zich voor een gebrek aan slaap. “Ik kwam erachter dat te weinig slaap echt nefast is voor mij, ik word daar heel prikkelbaar van en krijg paniekaanvallen”, onthult de actrice in Story.

“Voldoende slapen én water drinken is de boodschap voor mij. Als ik voel dat mijn lichaam vraagt om suiker, dan klopt er iets niet. Ik ken mijn triggers veel beter. Dat is iets dat ik in deze drukke periode extra in de gaten zal moeten houden”, aldus Sandrine André.

‘Veronique’ uit Familie heeft geleerd zelf op de rem te gaan staan als het haar allemaal te veel wordt. “Structuur is ook enorm belangrijk in mijn leven”, voegt Sandrine André eraan toe in Story. “Ik weet dat ik bang word als ik een berg werk zie en niet weet hoe ik dat allemaal gepland moet krijgen. Om niet in paniek te raken zet ik nu zelfs in mijn agenda wanneer ik moet slapen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be