Moeder van overleden Nathalie haalt uit naar vtm: ‘schandalig en respectloos’

0
Moeder van overleden Nathalie haalt uit naar vtm: ‘schandalig en respectloos’
Foto: VTM

Vrijdagavond en zaterdagnamiddag bracht goochelaar Guinelli uit Kapellen in ‘Belgium’s Got Talent’ een eerbetoon aan zijn overleden vriend Kurt.
Samen met zijn vriendin Nathalie Fiers ging Kurt Huberecht voor de Belgische kust op een scheepswrak duiken. De twee keerden helaas niet terug en overleden.

Kurt was enkele jaren geleden nog in ‘Belgium’s Got Talent’ te zien, zijn vriend Guinelli vond niet beter dan tijdens datzelfde programma een eerbetoon aan Kurt te brengen.

Belgium’s Got Talent: Guinelli

De act was adembenemend, iedereen in de zaal zat met de mond vol tanden, sommigen met de zakdoek in de hand. En ook de kijkers thuis begrijpen niet dat de jury de golden buzzer niet gebruikt heeft.

Tijdens de act waren de verongelukte Nathalie en Kurt op een foto te zien en dat was voor de familie van Nathalie blijkbaar een pijnlijke gebeurtenis. De oma van de kinderen van Nathalie maakt zich op de sociale media kwaad op VTM. Zij neemt de woorden schandalig en respectloos in de mond. “Vtm heeft de familie en kinderen van Nathalie niet ingelicht … Haar kinderen en haar papa zagen zo plotseling hun mama, dochter op tv verschijnen . Weet u wel wat dat teweeg brengt ? Voor haar 6-jarig dochtertje en 14-jarige zoon én haar papa”, schrijft een héél boze oma van het dochtertje van Nathalie. Arno, de jongen die in ‘Belgium’s Got Talent’ te zien was, was de zoon van Kurt. Blijkbaar is er dus niet aan de kinderen van Nathalie gedacht.

Is vtm écht in de fout gegaan? Volgens ons niet, al begrijpen we de opmerking van de vrouw in kwestie wel degelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven