Dan Karaty worstelde met depressie: “ik belandde in een héél donkere periode”

0
Dan Karaty worstelde met depressie: “ik belandde in een héél donkere periode”
Foto: VTM

Dan Karaty blijft al twee jaar onder de radar. Enkel toen het jurylid van Belgium’s Got Talent zijn oog dreigde te verliezen kregen we even opnieuw een update over Dan. In het Nederlandse tijdschrift Privé blikt Dan Karaty nu voor het eerst terug op die moeilijke periode..

Dan Karaty geeft toe dat die infectie die hem bijna blind maakte eigenlijk slechts het topje van de ijsberg was: “De pandemie heeft me gedwongen naar mezelf te kijken en naar de manier waarop ik in het leven stond”, bericht Het Nieuwsblad. De Amerikaan ontdekte dat hij zijn prioriteiten volledig fout had gelegd…

“Het heeft me uiteindelijk doen beseffen dat ik niet goed bezig was. Al jarenlang niet. Ik werd depressief, belandde in een heel donkere periode”, klinkt het openhartig bij Dan Karaty in Het Nieuwsblad. “Die worsteling in én met mezelf was zwaar.”

Dan Karaty ontdekte dat de scheidingslijn tussen werk en privé steeds meer vervaagde, en daar werd uiteindelijk ook zijn gezin de dupe van. “Mijn idee van wat ik onze kinderen als vader verschuldigd was, was lange tijd verkeerd”, aldus Dan Karaty.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven