Iedereen zegt hetzelfde over Club Brugge

0
Iedereen zegt hetzelfde over Club Brugge
Foto: Photo News

De krantenkoppen liegen er niet om. ‘Club stunt met een punt’, ‘STUNT’, ‘STUNT-PUNT’, ‘Sterk Club Brugge houdt Messi en co in bedwang’, ‘Club Brugge stunt en pakt een punt’ en ‘Sorry Messi, hier passen alleen foto’s van Lang, Vanaken en De Ketelare’, dat zijn zowat de belangrijkste titels op de voorpagina’s van de Vlaamse kranten. Niets dan respect van de pers voor de 1-1 tegen PSG. Club Brugge sleept een punt uit de brand.
Niet alleen de pers is lovend, ook de supporters van andere Belgische clubs steken hun respect en bewondering voor de glansprestatie van Club Brugge niet weg.
‘Chapeau Club Brugge’, schrijft een fan van Beerschot. ‘Ik denk dat PSG Mbape wil ruilen voor De Ketelare…’, reageert iemand anders op de sociale media. ‘Topprestatie van Club’, ‘Waaw Club Brugge. Ik zal nooit fan worden, maar waaw’.

Het is duidelijk dat Club Brugge niets dan lof krijgt voor hun 1-1 tegen PSG. Dat moet deugd doen. Als je weet dat zelfs fans van Anderlecht, KV Mechelen, Standaard en andere clubs de ploeg van Club Brugge feliciteert, dan zegt dat veel over de uitmuntende prestatie van blauw-zwart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven