Dan weten we wie de opvolger wordt van Klaasje bij K3

0
Dan weten we wie de opvolger wordt van Klaasje bij K3
Foto: DPG Media

Zaterdagavond konden we in Vlaanderen kijken naar de eerste aflevering van K2 Zoekt K3 waarin Hanne en Marthe een opvolger zoeken voor Klaasje. Maar er heerst best wel nog wat onduidelijkheid over hoe de wedstrijd zal verlopen…

Zo komt de eerste aflevering pas op vrijdag 26 september op het scherm in Nederland. Wanneer zullen de afleveringen dan gelijktijdig worden uitgezonden? Hoe verloopt de wedstrijd na de audities? Komen er opnieuw liveshows? Op sociale media regent het dergelijke vragen…

Studio 100 deed onlangs nog een oproep voor een publieksjury die aanwezig zou moeten zijn op donderdag 21 oktober, woensdag 27 oktober, woensdag 3 november en woensdag 10 november. We kunnen daaruit afleiden dat op die momenten de studioshows worden opgenomen waar de vijftien resterende kandidaten zich zullen moeten bewijzen.

Na de auditierondes blijven er immers vijftien kandidaten over. De tien kandidaten die het langst ‘overleven’ in de zetels en dan vijf wildcards die nadat ze afvielen een ‘golden ticket’ kregen van Hanne en Marthe.

Hanne onthulde tijdens De Cooke en Verhulst Show op Play4 ook al wanneer de opvolger van Klaasje bekend zal zijn: 27 november. Dat is een zaterdag wat in lijn zou liggen met de programmatie van VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven