Wim Lybaert in tranen omwille van problemen met zijn dochter

0
Wim Lybaert in tranen omwille van problemen met zijn dochter
Foto: VRT

Wim Lybaert en Jan Kooijman kenden mekaar niet van tevoren maar samen onderweg zijn met ‘De Columbus’ schept duidelijk een band. De twee hebben al snel een klik. Wanneer ze een gesprek hebben over hun kinderen, krijgt Wim het even moeilijk.
De presentator van ‘De Columbus’ krijgt de vraag of hij nog weet wanneer hij voor het laatst gehuild heeft. En terwijl de tranen uit zijn ogen rollen, snikt hij dat dat amper twee dagen geleden was.

Wim Lybaert heeft het er echt moeilijk mee en dat is niet zo verwonderlijk. Want hij huilde om één van zijn kinderen. “Mijn dochter van tien heeft een moeilijke tijd, en ik weet niet hoe het komt”, steekt Wim van wal. Wat de reden is voor die moeilijke tijd, daar is Wim Lybaert niet 100% zeker van. “Ik denk dat het een combinatie is van zes maanden thuis zitten en veel op internet zitten. Wat doen de kinderen online? Ik heb dat niet onder controle. Die zitten veel op die stomme TikTok. Ik heb dat niet onder controle. Ik heb een vermoeden dat die TikTok een heel negatieve invloed heeft”, geeft Wim Lybaert toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven