Niemand begrijpt hoe Peter Van de Velde dit doet

0
Niemand begrijpt hoe Peter Van de Velde dit doet
Foto: VRT

Man man man toch, hoe doet Peter Van de Velde dat toch? De acteur staat om de haverklap in één of andere frituur om te genieten van een frietje en een hele reeks snacks. En toch komt de acteur geen gram bij. Wat is het geheim van Peter Van de Velde? Hoog tijd dat hij daarover details geeft, want elke normale mens zou na een paar maanden frituursnacks niet meer op de weegschaal durven staan.

Vrijdag was het weer van dat, tussen twee shows door scheurde Peter Van de Velde van de parking van het Studio 100 Pop-Up Theater en haastte hij zich naar een frituur in de buurt. “Tussen twee shows door heeft Daens goesting in iets vettig”, schreef de acteur.

“In Antwerp we don’t say “Friday evening dinner”, we say ‘Veur mij groet pakske me stoefvliessaus en mayonees, een berepoet, cervela spesjial en een kouw bouletje en jupke veur tijdes ’t wachte amstemblief” and I think that’s beautiful”, schreef Van de Velde op Instagram.

Mocht u nu ook zin hebben in een grote friet met stoofvleessaus en mayonaise, een berepoot, een cervela special, een koude boulet en nog een Jupiler voor tijdens het wachten, dan moet u vooral boos zijn op Peter Van de Velde.
Blijft de vraag: ‘waar steekt die dat allemaal?’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven