Voormalig Thuis-acteur eindelijk verlost van complex: “maar het was pijnlijk en niet goedkoop”

0
Voormalig Thuis-acteur eindelijk verlost van complex: “maar het was pijnlijk en niet goedkoop”
Foto: VRT

Michiel De Meyer kennen we allemaal nog als ‘Arne’ uit Thuis, maar de acteur is tegenwoordig vooral als musicalacteur aan het werk. Dat hij een stevig stukje kon zingen bewees Michiel ook al in Steracteur Sterartiest.

In TV Familie onthult Michiel dat hij eindelijk verlost is van een complex dat hij vele jaren met zich meesleepte. De acteur kampte immers al lang met een kalend hoofd…

Na lang twijfelen besloot Michiel De Meyer net voor de zomer er dan toch iets aan te doen. Michiel liet een tricopigmentatie uitvoeren. “Bij een tricopigmentatie wordt de hoofdhuid getatoeëerd. Daardoor lijkt het alsof je meer haar hebt”, verduidelijkt Michiel in TV Familie.

Maar je moet er wel iets voor overhebben, geeft de zingende acteur toe: “Het is pijnlijk en niet goedkoop. De eerste behandeling duurde zes uur en de nabehandeling een maand later anderhalf uur. Kostprijs per zone is 900 euro, en ik had er twee nodig”, onthult Michiel De Meyer in TV Familie.

Maar ondertussen is Michiel De Meyer wel tevreden dat hij eindelijk van zijn complex verlost is. Michiel praatte openhartig over zijn beslissing in de podcast Taboebs van zijn vriendin Line: “Uit de reacties blijkt dat veel mannen hieronder lijden, maar dat dit nog een groot taboe is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven