Michel van den Brande razend na diefstal defibrillator: “dit redt mensenlevens gvd!”

0
Michel van den Brande razend na diefstal defibrillator: “dit redt mensenlevens gvd!”
Foto: DPG Media

Michel van den Brande kocht acht defibrillators aan voor de stad Blankenberge. De stellingbouwer die we kennen uit ‘The Sky is the Limit” verloor zijn goede vriend Fons aan een hartstilstand en liet zijn goed hart spreken om zoveel mogelijk gelijkaardige drama’s te voorkomen. Maar één van die toestellen werd nu gestolen…

“Is dit mijn Blankenberge ????? Ben razend!!” foetert Michel van den Brande op Facebook. “Door omstandigheden, toelatingen enz, is het laatste toestel “gisteren” eindelijk buiten geplaatst in de Kerkstraat aan apotheek Fevery. Nog geen 12u later is het al gestolen !!!”

Michel van den Brande lag onder vuur toen hij het merendeel van de toestellen binnen liet plaatsen, maar nu blijkt waarom die keuze de meest logische was…

“Ge kunt niet geloven hoeveel kritiek er kwam dat ik de meeste toestellen binnen liet plaatsen in hotels en horecagelegenheden… beseft iedereen nu waarom ??? Dit redt mensenlevens, blijf daar als dief godverdomme af…” laat Michel van den Brande zijn terechte ongenoegen duidelijk blijken in zijn post op Facebook.

De defibrillators kosten per toestel zo’n 13.000 euro. Een investering die zijn geld meer dan waard is als er één mensenleven mee gered kan worden, klonk het aan het begin van de zomer bij Michel van den Brande.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven