Familie-acteur heeft goed nieuws voor de kijkers: “en dat speel ik zelf ook het liefst”

0
Familie-acteur heeft goed nieuws voor de kijkers: “en dat speel ik zelf ook het liefst”
Foto: DPG Media

Jan Van den Bosch onthult in Story wat zijn personage ‘Zjef’ nog allemaal te wachten staat in Familie. Zjef en Rudi gingen even uit elkaar, maar ondertussen is het koppel weer samen. En niet alleen de kijkers zijn blij met die hereniging, ook acteurs Jan Van den Bosch (Zjef) en Werner De Smedt (Rudi) zijn daar blij om.

“Op het moment dat de schrijvers Werner en mij vertelden dat ze onze personages uit mekaar gingen halen, waren we allebei heel teleurgesteld”, getuigt Jan Van den Bosch in Story. “Plots hadden we nog maar een halve draaidag per week samen in plaats van vier. We misten mekaar, we verstaan elkaar goed.”

Bovendien vinden beide acteurs ook dat het koppel ‘Rudi en Zjef ’ een meerwaarde vormt voor Familie. “Er is al zoveel miserie”, aldus Jan Van den Bosch in Story. “Gelukkig vonden de schrijvers dat na twintig afleveringen ook.”

De acteur heeft ook nooit schrik gehad om zijn job te verliezen: “Nee helemaal niet. Ik ga ervan uit dat mijn personage zo lang in de reeks zal blijven als nodig is. Tot Zjef is uitverteld, wat naar mijn mening nog lang niet het geval is.”

Jan Van den Bosch onthult in Story ook dat hij het personage Zjef heel leuk vindt om te spelen. “Dit seizoen komt weer de geestige, leuke en speelse kant van Zjef naar boven. Dat is goed, hij moet voor wat lichtheid zorgen in de reeks en dat speel ik zelf ook het liefst.”

Al beseft de acteur dat aan elke rol ooit een einde komt in een soap. Al heeft Jan Van den Bosch wel één wens: “Dit seizoen wil ik zeker wel overleven, al is het maar om eind januari bij het 30 Jaar Familie Feest in de Lotto Arena te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven