Klaasje overweegt naamsverandering nu ze stopt bij K3

0
Klaasje overweegt naamsverandering nu ze stopt bij K3
Foto: Photo News

Binnenkort gaan we in Vlaanderen en Nederland op zoek naar een vervanger voor Klaasje bij K3. De dag dat Hanne en Marthe afscheid moeten nemen van Klaasje komt alsmaar dichterbij. In Nederland circuleert nu het gerucht dat Klaasje van naam zal veranderen eenmaal ze gestopt is bij K3.

Familie en vrienden hebben Klaasje eigenlijk altijd ‘Alieke’ genoemd. De blonde van K3 werd dan wel geboren als Klaasje Ietje Meijer, maar haar roepnaam was Alieke, en zo was ze gekend bij vrienden en familie.

Slechts toen ze zich inschreef voor K3 Zoekt K3 besloot ‘Alieke’ dat ze misschien toch beter haar doopnaam Klaasje zou gebruiken. Klonk Klaasje niet veel meer als een typische K3-naam dan Alieke? Ja, toch? En aldus geschiedde…

Bij RTL Boulevard vragen ze zich nu openlijk af of Klaasje na haar afscheid als K3’tje niet opnieuw zal teruggrijpen naar haar roepnaam Alieke. Dat zou volgens de Nederlandse tafelgasten alvast een handige zet zijn om snel van het K3-stempel af te raken.

Klaasje mag dan immers wel stoppen als K3’tje, verdwijnen in de anonimiteit lijkt niet meteen haar eerste doelstelling. De Nederlandse volgt momenteel immers een acteeropleiding en zou ook graag gaan presenteren, verklaarde ze eerder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven