Familie Fans: ‘Den dikke nek moet buiten’

0
Familie Fans: ‘Den dikke nek moet buiten’
Foto: VTM

De kijkers van ‘Familie’ leven enorm mee met wat er in hun favoriete soap gebeurt. Een tijdje geleden was te zien hoe Cédric een clickfarm inschakelde om het aantal stemmen voor Cobrew de hoogte in te jagen. Met succes, maar dat was buiten Quinten gerekend. Die kwam erbij uit dat Cédric het spel niet eerlijk gespeeld heeft.

De jongeman ligt nu onder vuur en nog geen klein beetje. Wat moet er nu met Cédric gebeuren? Een vraag waar heel wat mensen mee zitten. De meeste fans laten er geen twijfel over bestaan: ‘Hij moet ontslagen worden’.

Op Facebook reageren de kijkers dat Cédric echt niet voor dat bedrijf kan blijven werken. Het vervalsen van een competitie is not done en door zijn schuld krijgt Cobrew nu een andere naam. Er is maar één oplossing: zijn ontslag. Een andere kijker is dan weer van mening dat Cedric ‘een goede stamp onder zijn gat’ verdient. Eén iemand is van mening dat ‘den dikke nek buiten’ moet.

En toch zijn er mensen die van mening zijn dat Cédric nog een tweede kans verdient: “Hij moet leren uit de fouten die hij gemaakt heeft”, reageert een kijker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven