Philippe Geubels hakt knoop door: ‘Ik ben er klaar mee’

0
Philippe Geubels hakt knoop door: ‘Ik ben er klaar mee’
Foto: DPG Media

Philippe Geubels start deze week met een nieuwe seizoen van ‘Is er een dokter in de zaal?’. Het derde seizoen alweer en dat is later dan voorzien op antenne. De reden? Corona. Door de pandemie vonden de opnames wat later plaats en verhuisde het programma van het voorjaar naar het najaar.

Twee weken geleden was Philippe Geubels nog te gast bij Radio 2 Zomerhit waar hij de award aan de winnaar mocht geven. Hoewel Corona nog niet voorbij is, had Geubels er geen probleem mee om naar de liveshow te gaan.

“’Dat was allemaal goed geregeld. Iedereen moest een bewijs van vaccinatie hebben of een sneltest laten doen. Wie rondliep, droeg een mondmasker”, vertelde Philippe Geubels in Het Nieuwsblad.

Corona heeft ook de komiek doen nadenken over zijn omgang met andere mensen. “Wat dat kussen en knuffelen betreft: ik doe dat gewoon niet meer. Ik vind dat ook geen gemis, mensen geen hand of een kus kunnen geven. We hebben het over derden, niet over familie of goede vrienden”, gaat hij in het interview verder.

“Vroeger dacht ik soms: Moet ik die nu een hand geven of een kus? Nu is het gewoon: niks. Klaar”, besluit Philippe Geubels.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven