Marianne Devriese in tranen bij afscheid dochtertje Pippa

0
Marianne Devriese in tranen bij afscheid dochtertje Pippa
Foto: PhotoNews

Vandaag beleeft Familie-actrice Marianne Devriese een emotionele dag. Haar dochtertje Pippa die aan een zeldzame genmutatie lijdt, gaat vandaag immers voor het laatst naar het kinderdagverblijf Merlijn.

In een emotioneel bericht op Facebook bedankt de actrice iedereen bij het medisch pedagogisch kinderdagverblijf Merlijn voor de goede zorgen waarmee ze Pippa omringden de afgelopen jaren.

“Ik wil graag iedereen van het Merlijn-team bedanken voor de afgelopen 4 intense jaren. Een tijd waarin Pippa van een hulpeloos net geen 2 jarig meisje dat amper kon communiceren en zich voortbewegen, evolueerde tot een net geen 6 jarige die zingt en springt en babbelt alsof ze nooit anders gedaan heeft. Danku Dankuwel”, klinkt het dankbaar bij Marianne Devriese op Facebook.

De Familie-actrice geeft toe dat ze al heel lang opziet tegen deze dag: “De allerlaatste dag van Pippa op Merlijn. Ik kan er vandaag niet bij zijn door Familiale omstandigheden”, verwijst Marianne Devriese naar opnames voor de VTM-serie Familie, maar dat wil niet zeggen dat er geen traantjes zullen vloeien. Integendeel.

“En dan is het nu tijd voor bedank- cadeautjes …. En ook wat traantjes”, eindigt Marianne Devriese haar bericht op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven