Andre Hazes legt concert stil: ‘Ik kan nu niet verder gaan’

337
Foto: Photo News

Zondagavond zette André Hazes in de gietende regen Buikrock in Deerlijk op z’n kop. Wat twee jaar geleden als een klein festival begon, is uitgegroeid tot een driedaags festival. Heel het weekend was het feest in Deerlijk, maar de Nederlandse zanger André Hazes besloot zondagavond zijn concert stil te leggen. De sfeer zat er nochtans goed in.

De zanger zag dat de hulpdiensten in het publiek iemand aan het helpen waren, een man kreeg een epilepsieaanval en André Hazes vond het ongepast om zijn show verder te zetten. Hij deelde het publiek mee dat hij het raar vond om verder te zingen terwijl het slachtoffer verzorgd werd.

Het publiek toonde begrip voor André Hazes, op deze manier hadden de hulpdiensten het makkelijker om de man te helpen. Nadat de hulpdiensten hun werd hadden gedaan, ging het feestje in Deerlijk gewoon door.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be