Anke Buckinx kraakt onder kritiek: “afschuwelijk wat mensen schreven”

0
Anke Buckinx kraakt onder kritiek: “afschuwelijk wat mensen schreven”
Foto: DPG Media

Anke Buckinx kwam onder vuur te liggen toen ze een column schreef over de woke-generatie. De kritiek kwam hard binnen bij de presentatrice die op één week tijd vier kilo afviel en volledig kraakte onder de negatieve reacties.

De bewuste column ‘Woke is eigenlijk synoniem voor zeurpiet’ was nochtans niet slecht bedoeld, verduidelijkt Anke in Story. “Ik vind het uiteraard heel belangrijk dat er activisme bestaat, dat mensen opkomen voor anderen, maar we mogen niet vergeten te lachen en te relativeren”, nuanceert Anke Buckinx haar standpunt.

Met dergelijke aanpak bereik je véél meer mensen, aldus Anke. “Anders stoot je ze af”, meent de radiopresentatrice. “Weet je, eigenlijk pleitte ik vooral voor mildheid, maar daar werd ik zwaar op afgerekend door een select groepje zeer verbale ‘wokers’.”

Anke was zwaar onder de indruk van de stortvloed aan negatieve reacties: “Afschuwelijk wat die over me schreven op sociale media. Dat heeft toch een impact gehad, hoor. In een week tijd was ik vier kilo afgevallen”, onthult Anke Buckinx in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven