Stephanie Planckaert haalt zwaar uit: “die BV’s geloof ik niet”

0
Stephanie Planckaert haalt zwaar uit: “die BV’s geloof ik niet”
Foto: VRT

Stephanie Planckaert was amper 15 jaar toen ze voor het eerst zwanger werd. De tienerzwangerschap van Stephanie beroerde gans Vlaanderen en de kritiek klonk hard in de oren van het pubermeisje.

“Ik stond voor mijn leeftijd sterk in mijn schoenen, maar toch hakte dat erin”, geeft Stephanie Planckaert toe in Het Nieuwsblad. “Terwijl ik heel goed wist wat ik wou en waar ik voor koos. En mijn persoonlijkheid was ook al aardig gevormd, omdat ik ben opgegroeid in een warme, sterke familie. Ik kon dus tegen een stoot.”

Stephanie gelooft dan ook niet dat er BV’s zijn bij wie dergelijke kritiek niet hard binnenkomt: “Er zijn BV’s die zeggen dat het hun koude kleren niet raakt, maar ik geloof dat niet”, klinkt het nuchter bij Stephanie Planckaert in Het Nieuwsblad.

“Natuurlijk lees je die commentaren”, aldus de tienermoeder. “Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat ik me daar niks van aantrok. Het was ook niet min wat ze allemaal zeiden. Heel persoonlijk en stereotiep. Ik was een dom, marginaal wicht voor veel mensen”, herinnert Stephanie Planckaert zich die harde kritiek alsof het gisteren was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven