Het Laatste Nieuws blundert met bericht over Sandrine

611
Foto: VTM

Een wakkere bezoekers van Vipnieuws maakte er ons maandag attent op dat er in de krant Het Laatste Nieuws een kanjer van een fout staan. “Hoi vipnieuws, lees zeker het artikel over de zomerrevue van Jacky Lafon in Het Laatste Nieuws, zeker het stukje over Sandrine André”, schrijft Jonas in een mail aan onze redactie.

Het duurt niet lang of we hebben de fout gevonden. “Zo verwelkomt ze elke avond haar publiek. Jacky deelt in Blankenberge het podium met acteur en zanger Patrick Onzia, zangeres Sandrine André, twee livemuzikanten, een vierkoppig showballet en vier internationale acts”, schrijft Het Laatste Nieuws. Hebt u de fout gezien? Het is niet Sandrine André maar wel Sandrine Van Handenhoven die in de revue te zien en te horen is.

We begrijpen de vergissing wel. Jacky Lafon speelde samen met Sandrine André in ‘Familie’, de link naar de verkeerde Sandrine is dan ook snel gelegd. Hoe zegt men dat weer? Wie niets doet, niets misdoet. Zo is dat!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be