Mathias Vergels in paniek na ongeluk: “ik wilde stoppen met acteren”

0
Mathias Vergels in paniek na ongeluk: “ik wilde stoppen met acteren”
Foto: DPG Media

Mathias Vergels getuigt in Dag Allemaal openhartig over zijn tinnitus. Tijdens repetities met zijn band kreeg de Thuis-acteur plots een keihard geluid door zijn in-ears en het verdict was zwaar: tinnitus. Bijna was het gedaan met de carrière van Mathias Vergels…

Ook op de set van Thuis had Mathias immers last van zijn tinnitus: “En of. De eerste dag was een echte ramp”, geeft Mathias Vergels toe in Dag Allemaal. “Ik wilde er zelfs mee stoppen, het ging gewoon niet.”

De acteur geeft toe dat al zijn dialogen volledig de mist ingingen. “Tijdens de repetities is er altijd veel volk op de set, waarbij iedereen door elkaar praat – mét mondmasker, dan nog. Daardoor weerklonk in mijn hoofd één groot gemurmel. Ik gaf veel te laat repliek of gaf antwoorden op vragen die nog niet gesteld waren. Iedereen vroeg zich af wat er met mij aan de hand was.”

Uiteindelijk gaf Mathias Vergels op de set van Thuis toe dat hij aan tinnitus leed. Zou hij stoppen met acteren? “Ik voelde mij zó slecht. De collega’s hebben mij toen overtuigd om verder te doen”, getuigt de acteur in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven