Will Tura blikt terug op moeilijke periode: “zonder hen had ik het niet overleefd”

0
Will Tura blikt terug op moeilijke periode: “zonder hen had ik het niet overleefd”
Foto: DPG Media

Will Tura beleefde een moeilijke periode. Een podiumbeest zoals Will die plots twee jaar niet mag optreden door de pandemie… Dat viel de keizer van het Vlaamse lied enorm zwaar…

“Het was en is nog steeds niet te vatten wat ons is overkomen”, getuigt de 81-jarige zanger in Dag Allemaal. “Mijn hele carrière al mocht ik elke week wel ergens optreden, soms dagen na elkaar. En dan plots niks meer. Vre-se-lijk!”

Will Tura geeft toe dat hij diep heeft gezeten: “Dat heeft me pijn gedaan. Gelukkig was Jenny er om me bij te staan en alles een plaats te geven. Zij is de nuchterheid zelve, zegt altijd wat ze voelt en heeft me gesteund. Jenny overtuigde me ook om muziek te blijven spelen thuis. Al heb ik getwijfeld. ‘Voor wie of wat ben ik hier bezig’, spookte door mijn hoofd”, klinkt het bij een haast depressieve Will Tura in Dag Allemaal.

“Mijn vleugelpiano, mijn accordeon en gitaar waren mijn beste vrienden. Naast Jenny, hé! Eerlijk, zonder haar en mijn kinderen had ik het misschien niet overleefd”, onthult Will Tura in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven