Isabelle A zwaar ziek door corona: “dit is niet zomaar een griepje”

0
Isabelle A zwaar ziek door corona: “dit is niet zomaar een griepje”
Foto: DPG Media

Isabelle A kan je bezwaarlijk een risicopatiënt voor het coronavirus noemen. De zangeres is amper 46 jaar en ziet er nog even energiek uit als in haar jonge jaren toen ze de Vlaamse podia bestormde met hits als ‘Hé, lekker beest’. Toch werd ook Isabelle Adam zo’n anderhalve maand geleden zwaar ziek door het gevreesde longvirus.

“Ik moet toch zeggen: ik vind het niet zomaar een griepje”, getuigt Isabelle A in Dag Allemaal. “Een dikke week ben ik goed ziek geweest. Een paar dagen had ik 38,5°C koorts en een raar gevoel. Toch anders dan de griep”, meent de zangeres.

Ook haar vriend Davy (zanger ‘Daalman’) raakte besmet waardoor het koppel samen in quarantaine ging: “Dat maakte het wel iets aangenamer”, geeft Isabelle toe. “Gelukkig zijn de kinderen niet ziek geworden. Ze waren zelfs niet besmet. Gek, hé”, aldus de zangeres die door har besmetting ook haar vaccinatie een tijdje moest uitstellen.

“Ik heb m’n vaccinatie een maand moeten uitstellen, want het is blijkbaar niet zo goed als je je vaccin te snel krijgt nadat je ziek bent geweest”, aldus Isabelle A in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven