Klaasje van K3 doet verrassende uitspraak over haar meest erogene zone

0
Klaasje van K3 doet verrassende uitspraak over haar meest erogene zone
Foto: Play4

Klaasje Meijer was te gast in Lotte Gaat Diep, de podcast waarin Lotte Vanwezemael haar gast de kleren van het lijf vraagt over liefde, seks en relaties. En wij kregen toch rode oortjes van wat de blonde van K3 allemaal onthult…

“Liefde is voor mij allesomvattend”, vertelt Klaasje in de podcast. “Voor mij is het een combinatie van houden van én lust.”

Klaasje is ondertussen al zeven jaar samen met Max. Echt veel relaties had ze niet voor ze Max ontmoette. “Ik heb wel wat met jongens gedatet, en ben ook een paar keer verliefd geweest. Maar ik ben al sinds mijn negentiende samen met mijn huidige vriend”, aldus een hondstrouwe Klaasje.

Want bedrog zou voor Klaasje toch wel de doodsteek van haar relatie betekenen: “Ik kan begrijpen dat ándere mensen het niet zo nauw nemen met trouw en kiezen voor een open relatie. Alleen hebben wij ervoor gekozen om dat níet te doen. We kiezen voor elkaar. Dus: ‘geen seks met andere mensen’”, spreekt Klaasje Meijer klare taal.

Maar dat betekent niet dat hun seksleven saai hoeft te zijn: “Max en ik bespreken wél al onze fantasieën samen”, onthult Klaasje met een speelse glimlach.

Wanneer Seksuolotte polst naar de meest erogene zone van Klaasje, doet de zangeres een bijzondere uitspraak: “dat verschilt per keer of per periode, maar voornamelijk zijn het toch mijn oren”, aldus Klaasje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven