Andy Peelman razend: “ik werd gewoon uitgelachen door die verkoper”

0
Andy Peelman razend: “ik werd gewoon uitgelachen door die verkoper”
Foto: DPG Media

Andy Peelman heeft één grote passie: auto’s! Auto’s, en dan vooral snélle auto’s, zijn de ultieme guilte pleasure van de acteur die volledig doorbrak dankzij De Buurtpolitie.

“Op heel jonge leeftijd was ik gewoon al enorm gepassioneerd door wagens”, vertelt Andy Peelman in Primo. “Weet je wat mijn eerste droomauto was? Een Saab 93.” En daar kan Andy een ‘leuke’ anekdote over vertellen…

“Het eerste jaar dat ik in dienst was bij de politie, had ik een knalrode Saab 93 in een garage in Aalst zien staan. Ik moést die hebben. Toen ik die wou gaan kopen, werd ik gewoon uitgelachen door die verkoper”, onthult de 37-jarige Peelman in Primo.

“Ik was toen amper 21 en ik kreeg gewoon de catalogus in mijn handen gestopt van die man. ‘Achteraan staan de prijzen, bekijk dat eens op je gemak en kom dan eens terug’, zei hij smalend.” Maar Andy Peelman liet ook toen al niet met zich sollen…

“Ik ben die wagen dan maar in een andere garage gaan kopen en ben nadien wel nog eens bij die man gepasseerd. Zo zit ik dan ook in elkaar”, lacht Andy Peelman in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven