Birgit Van Mol wil geheim Nathalie Meskens kennen

0
Birgit Van Mol wil geheim Nathalie Meskens kennen
Foto: DPG Media

Dat Nathalie Meskens een jongen verwacht, dat is al even geen geheim mee. Met de komst van een zoontje in de kinderwens van Nathalie Meskens mogelijk compleet. Zij wou héél graag een meisje en een jongen en binnenkort is het zover. Nog een paar weken en Nathalie Meskens kan en mag bevallen. Van haar moet dat niet echt lang meer duren, Nathalie snakt ernaar om van die dikke en zware buik verlost te worden.

Op Instagram deelde Nathalie Meskens zopas nog een foto van haar zwangere buik. Nathalie Meskens snakt ernaar om haar zoontje vast te kunnen nemen en om zijn naam bekend te maken. “Zo benieuwd om zijn snoetje te zien, hem te voelen, te ruiken, te overladen met kusjes en liefde…ohhhh mijn hartje slaat nu al over van verliefdheid bij het idee alleen al…nog even geduld Messie, nog even geduld” schrijft Nathalie Meskens.

Wat is de naam van het toekomstig broertje van Lima? Heel wat mensen zijn daar echt wel benieuwd naar, zo ook Birgit Van Mol. “Ik ben ook erg benieuwd naar zijn naam 😁”, schrijft zij bij de reacties.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven