Gaan prins Laurent en Claire scheiden? “Daar is Claire te slim voor”

0
Gaan prins Laurent en Claire scheiden? “Daar is Claire te slim voor”
Foto: Photo News

Het gonst al langer van de geruchten dat prins Laurent en Claire niet meer samen zijn. Claires afwezigheid op de Nationale Feestdag wakkerde dat gerucht enkel maar aan. Nochtens ontkent Royalty-watcher Thierry Debels in Dag Allemaal dat er enige waarheid schuilt in die geruchten.

Prins Laurent blijft ontkennen dat er problemen zijn tussen hem en Claire en nu reageert ook Thierry Debels op de geruchten. De royalty-specialist hecht weinig geloof aan de geruchten over een vermeende echtscheiding tussen prins Laurent en Claire…

“Laurent heeft haar enkele weken geleden nog maar officieel aangesteld als voorzitster van Environment Network. Zou hij dat hebben gedaan als ze al uiteen zouden zijn? Komaan, dat gelooft toch geen mens?” vertelt de Royalty-kenner in Dag Allemaal.

Thierry Debels geeft nog een andere reden waarom Claire nooit een echtscheiding zou aanvragen. Claire zou immers nooit zomaar haar luxeleventje opgeven: “Claire is een slimme vrouw, hé, die gaat dat leventje niet zomaar opgeven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven