Tatyana Beloy met mond vol tanden na gênante vraag van fan

0
Tatyana Beloy met mond vol tanden na gênante vraag van fan
Foto: VIER

Presentatrice en actrice Tatyana Beloy is één en ander gewoon, maar onlangs stond zij met haar voeten aan de grond genageld. Soms zijn er van die momenten dat je de klok wil terugdraaien en de geschiedenis wil herschrijven.

“Hebben jullie toevallig al zeer persoonlijke vragen gekregen van mensen die je amper kent?”, schrijft Tatyana Beloy op Instagram. “Toen ik pas bevallen was, was ik op wandel met Wolfje en mijn man. Ik werd aangesproken door iemand die ik niet kende met volgende vraag: “Hoe was je bevalling? En ben je gescheurd geweest”?”, gaat Tatyana Beloy verder.

Die laatste vraag had zij echt niet zien aankomen. Tatyana Beloy is niet op haar mondje gevallen en heeft meestal en snel een antwoord op zowat elke vraag klaar, maar deze keer was dat toch net iets anders.”Ik was echt even van mijn melk en dacht “Wow ik ken u helemaal niet en toch vraagt gij mij even of ik gescheurd ben tijdens mijn bevalling…”. Heel rare ervaring, maar heb wel een eerlijk antwoord gegeven en dan doorgelopen. 😀” Tatyana Beloy kreeg eveneens de vraag of zij bijgekomen was. Euh???? “Lijkt me niet meer dan logisch, zou verontrustend zijn als er niets bijkomt hé.😉”, besluit Tatyana.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven