Kijkers maken ‘De Redders’ met de grond gelijk: ‘Nog slechter dan De Buurtpolitie’

0
Kijkers maken ‘De Redders’ met de grond gelijk: ‘Nog slechter dan De Buurtpolitie’
Foto: Play4

Maandagavond ging ‘De Redders’ in première. Play4 heeft er heel wat ruchtbaarheid aan gegeven, maar de kijkcijfers zullen wellicht een tegenvaller worden. De reeks met onder andere Jori Ceusters, Laurens Dursin en Julie Vermeire scoort op de sociale media niet. “De Redders is nog slechter dan De Buurtpolitie’, lezen we op de sociale media.

Birger deed ook een poging om te kijken, maar gaf het al snel op. “”wa was da?? Zo’n slechte acteer”prestaties”!! Da meen je niet dat dat serieus is…zoiets moet toch op lijfstraf afgevoerd worden na 1 uitzending 🤡 5 min van mijn kostbare leven verspild”, schrijft hij. En ook Sammy was niet onder de indruk: “Was me dat 🙈😂 zou je beter rond 1u snachts uitzenden.. Geloof niet dat veel mensen dit volledig gaan uitkijken!”, schrijft hij.

“ik heb de eerste aflevering niet uitgekeken mee al dat gepraat tegen de camera. noemen ze dat een serie. heb liever de amerikaanse baywatch zenne. heb het gelukkig op dvd. zal daar wel nog is naar kijken in plaats van dit op play4”, reageert een andere kijker.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven