Keert ook deze slechterik terug naar Familie?

0
Keert ook deze slechterik terug naar Familie?
Foto: VTM

Keert er opnieuw een slechterik terug naar Familie? Dat is wat de kijkers van de VTM-serie zich afvragen nadat er opvallend nieuws lekte…

Eerder dit jaar maakte ‘Simon’ al opnieuw zijn opwachting in de reeks en ook dat was geen onbesproken blad. Maar de slechterik die nu over de tongen gaat is nog van een ander niveau…

VTM kondigde immers aan dat het volgende boek van Familie ‘Alter Ego’ zal heten. In het boek dat in september verschijnt zal een hoofdrol weggelegd zijn voor Bert Van den Bossche (een rol gespeeld door Steven De Lelie).

Bert Van den Bossche beroerde de Familie-kijkers jarenlang en heeft verschillende moorden en nog tig andere moordpogingen op zijn geweten.

Het personage verdween in het voorjaar van 2015 uit de reeks, maar dankzij het boek komen we te weten dat Bert nog springlevend is.

Aangezien het eerste boek over Marie-Rose ging en het tweede over Louise, en beide personages kort nadien opnieuw in de televisieserie opduiken, gonst het van de geruchten dat ook Bert opnieuw zijn opwachting zal maken in Familie op VTM.

Maar volgens TV Familie is het zover nog niet: “Al keert hij voorlopig niet terug in de serie”, schrijft het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven