Familie-actrice haalt uit naar scenaristen: wat een blunder!

0
Familie-actrice haalt uit naar scenaristen: wat een blunder!
Foto: DPG Media

Annie Geeraerts is niet te spreken over de nieuwe scenaristen bij Familie. De rol van ‘de bomma’ zal immers erg ingeperkt worden, onthult de 95-jarige actrice in Dag Allemaal.

“Mijn rol beperkt zich tot enkele opnamedagen per maand, en ze hebben gezegd dat het nóg minder zal worden”, zucht Annie Geeraerts in het weekblad. “Een deftige uitleg daarvoor heb ik nog altijd niet gekregen.”

Annie Geeraerts wijt het probleem aan de nieuwe scenaristen bij Familie. De mensen die Anna en Albert een stevige verhaallijn gaven met hun ‘echtscheiding’ zijn er niet meer en de nieuwe ploeg lijkt weinig voeling te hebben met de personages, meent Annie Geeraerts.

“Terwijl de nieuwe scenaristen soms niet eens weten wat er vroeger in de serie is gebeurd. Zo opperden ze onlangs dat Anna en Albert misschien konden trouwen, terwijl dat jaren geleden al gebeurd is!” sakkert Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

“Er moet tegenwoordig ook altijd iemand doodgaan of er moeten erge dingen gebeuren, maar je kan de spanning toch niet blijven opdrijven?” zucht de 95-jarige actrice in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven