Familie-actrice doet haar verhaal na spoedoperatie: “ik weet niet hoelang ik bewusteloos was”

0
Familie-actrice doet haar verhaal na spoedoperatie: “ik weet niet hoelang ik bewusteloos was”
Foto: DPG Media

Janine Bischops werd vorige week in allerijl naar het ziekenhuis gebracht nadat ze onwel werd op de set van #LikeMe. Voor de 79-jarige actrice die we kennen uit Familie en Thuis was het niet de eerste keer dat ze onwel werd…

Vorige zomer al kwam er een eerste alarmsignaal voor Janine Bischops: “Tijdens de lockdown heb ik eens een bloeddrukval gehad en ben ik thuis in de gang bewusteloos gevallen. Ik weet niet hoelang ik daar heb gelegen. Ik werd wakker in een plasje bloed met een grote bult op mijn hoofd. Dat is verschieten hè”, vertelt de actrice in Gazet van Antwerpen.

Op de set van de Ketnet-serie #LikeMe voelde Janine Bischops dan plots een druk op haar borst. De verpleger die ter plaatse was voor de coronatesten was er niet gerust op en liet een ambulance aanrukken.

Op spoed onderging Janine Bischops een hartoperatie waarbij er twee stents werden gezet. “Vroeger ben ik altijd gezond geweest en nu mankeer ik al eens iets. Dat zal de leeftijd zijn, maar ja, dat komt vast goed. Mijn huisdokter heeft eens gezegd dat ik 120 jaar word”, blijft Janine Bischops de toekomst rooskleurig inzien in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven