Koning Filip belt Wout Van Aert na eerste medaille

130
Foto: VTM

Koning Filip probeert de prestaties van de Belgen op de Olympische Spelen op de voet te volgen en dat deed hij ook zaterdag. Na het behalen van de zilveren medaille tijdens het wielrennen, kreeg Wout Van Aert al telefoon van onze vorst.

Dat gebeurde al voordat Wout de kans had om met zijn vrouw Sarah De Bie te praten. Koning Filip feliciteerde Van Aert met zijn prachtprestatie en hoopt zonder twijfel samen met het team van 11 miljoen Belgen dat ons land in de tijdrit van aanstaande woensdag ook minstens één medaille zal veroveren.

Ook op de Instagram van het Koninklijk Paleis verschenen er vrij snel gelukwensen voor Wout Van Aert. De kans is groot dat de wielrenner samen met andere Belgische medaillewinnaars binnenkort door de koning ontvangen zal worden. Voor Van Aert zal het niet de eerste keer zijn dat hij de koning ontmoet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be