Verrassing van formaat Laura Lieckens: ‘Zij heeft mijn hart veroverd’

557
Foto: VTM

Het gaat fantastisch goed met Laura Liekens uit ‘Blind Getrouwd’. Amper een week geleden stelde zij haar vriend Yorben aan ons voor en nu is er weer een verrassing van formaat. Op de sociale media stelde Laura haar nieuwe hartendief voor: Enthe.

Enthe is het dochtertje van haar vriend Yorben, Laura is dus plusmama geworden en dat is best wel een speciaal gevoel. “Exact 25 jaar geleden leerde ik mijn plus mama kennen. Wat onwennig in het begin, maar al snel sloot ik ze in mijn armen. 25 jaar later kreeg ik van mijn vriend het mooiste geschenk uit mijn leven. Met een klein hartje maakte ik kennis met een kleine meid, die net zo zenuwachtig was als ik. Maar al snel merkte ik wat voor een liefdevol, dankbaar en warm klein meisje voor me stond. Al snel sloten we elkaar in de armen en heeft ze het grootste plaatsje in mijn hart veroverd”, glundert Laura Lieckens.
Ja, het is grote liefde met de kleine Enthe, het zou ons niet verbazen mocht de kinderwens van Laura alleen maar groter worden. “Lieve Enthe, ik beloof u dat ik er altijd voor je zal zijn, dat je op mij kan rekenen wanneer je het nodig hebt en ik je zal steunen in alles wat je doet. Bedankt om van mij de meest gelukkige plus mama ter wereld te maken. Lieve Yorben, dank je wel dat ik deel mag zijn van je liefdevolle gezinnetje. Bedankt om mij het mooiste te geven wat ik me maar kon wensen. Zoals ik altijd al gezegd heb, ik heb voor jullie alle twee gekozen. 🤍”

Yorben en de mama van Enthe zijn al een tijdje geen koppel meer, maar de twee komen nog goed overeen, dat kunnen we besluiten aan de hand van de prachtige woorden die Laura voor de ex van Yorben over heeft.
“Maar ook aan de mama van Enthe, dank je wel om mij vanaf het begin te accepteren, te steunen en mij met het mooiste berichtje te verrassen. Dat laat alleen maar zien wat voor een topwijf je bent. Ik zal dat nooit vergeten. Ik heb bewondering dat jullie er als team voor Enthe staan. Elk koppel dat uiteen is, moet een voorbeeld aan jullie nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be