Tinne Oltmans ziek na coronavaccin

0
Tinne Oltmans ziek na coronavaccin
Foto: DPG Media

Afgelopen weekend kreeg Tinne Oltmans haar eerste coronavaccin, dat liet zij via haar sociale media weten. De actrice en zangeres kreeg zot veel reacties van fans die benieuwd waren naar haar ervaring. Sommigen waren benieuwd naar eventuele bijwerkingen en die waren er bij Tinne Oltmans echt wel.

“De eerste dag had ik niet meer dan een blauwe plek. Ik had preventief toch wel een pijnstiller genomen”, reageert Tinne Oltmans.
Maar de tweede dag kreeg Tinne tegen de avond spierpijn. “Ik werd ook rillerig en heb die nacht heel slecht geslapen”.
Hoe het nu met haar gaat? “Ik voel me nog steeds een vodje, maar niets ernstig”.

Tinne kreeg trouwens Moderna ingespoten. Heeft zij spijt van de vaccinatie? Absoluut niet!
“Ik heb mijn vaccinatie lange tijd uitgesteld, ik heb namelijk een fobie voor naalden. Ik was best wel sceptisch en vertrouwde het vaccin niet helemaal. Na veel gesprekken begreep ik het proces beter en kreeg ik er meer vertrouwen in. Mijn lichaam overreageert op pretty much alles, dus ik had schrik van de bijwerkingen. Maar ik kon echt niet ziek worden tijdens mijn laatste draaidagen”, reageert Tinne Oltmans.

“Ik ben nu wel blij dat ik mijn eerste heb gehad, dat ik nu tijd heb om te rusten en helemaal niet zo een zware bijwerkingen als ik voor vreesde”, besluit Tinne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven