Pommelien Thijs verhuisd: ‘Ik eet nu met mijn handen’

0
Pommelien Thijs verhuisd: ‘Ik eet nu met mijn handen’
Foto: VRT

Afgelopen week is Pommelien Thijs verhuisd. Je hoeft dus niet raar op te kijken als jij Caro uit #LikeMe plots in Leuven ziet wandelen, want zij woont vanaf nu in de studentenstad.

“Ik heb nooit in een stad gewoond, tot nu. Ik ben amper vier dagen geleden verhuisd. Ondertussen ben ik wel uitgepakt, maar het probleem is eerder dat ik niet veel spullen heb. Ik weiger veel dingen eerstehands te kopen, dus ik moet altijd wachten tot ik tweedehands iets goed weet te vinden. Dus de eerste dag dat ik erin zat, had ik guacamole gegeten omdat ik zelfs nog geen bestek had. Ik moet dus nog een paar zaken gaan kopen”, lacht Pommelien. “Er zijn veel dingen die ik nog niet heb. Sommige dingen koop ik echt wel eerstehands zoals nieuwe verlichting. De nieuwe lampen zijn namelijk veel zuiniger, mondkapjes ga ik uiteraard niet tweedehands kopen”, lacht de actrice.

“Bijna al mijn kledij koop ik tweedehands, je kan héél leuke dingen in tweedehandszaken vinden, zelfs dingen die je nooit eerstehands zou vinden. Maar ik kan je aanraden om nog eventjes te wachten voor je guacamole bij mij komt eten”, besluit Pommelien Thijs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven