Nederlandse misdaadjournalist Peter R. De Vries overleden

0

De familie van de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. De Vries laat weten dat de man donderdag overleden is overleden.

De populaire Nederlandse journalist en programmamaker werd dinsdag 6 juli in Amsterdam na de opnames van RTL Boulevard neergeschoten. De man werd in zijn hoofd geraakt. Dat deed velen het ergste vrezen en die vrees is waarheid geworden.

“Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ’On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar”, laat zijn familie weten.

“Dit is een onbeschrijfelijk groot verlies”, reageert RTL Nederland. “Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar Peters familie, zijn partner en al zijn dierbaren. En naar iedereen die is geraakt door zijn moed, menselijkheid en vastberaden strijd voor het recht. Peters invloed blijft sterker dan welke daad van haat ook. Hij was nog lang niet klaar en wij kunnen hem niet missen. We zullen vrijuit blijven spreken over misstanden en onrecht in de samenleving, zoals hij zijn hele leven heeft gedaan. Peter is voor altijd in ons hart.”

RTL Boulevard zal donderdagavond volledig in het teken van Peter R. De Vries staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven