Naomi keihard aangepakt: “Je bent door en door verrot.”

0
Naomi keihard aangepakt: “Je bent door en door verrot.”
Foto: Play4

Hoge bomen vangen veel vind, wat zijn wij blij dat wij maar een laagstam zijn. Naomi Timmerman weet er alles over, er gaat geen dag voorbij of zij krijgt wel een negatief bericht in haar inbox te lezen. Het is nog niet zo lang geleden zelfs…..

“Eerder deze maand kreeg ik ‘fanmail’ van ene Joy (what’s in a name) omdat ze zwaar teleurgesteld was in het feit dat ik zo’n slecht voorbeeld ben voor de jeugd en maar wat loop te rotzooien. Ze beëindigde haar verhit betoog met “Je bent door en door verrot”, laat Naomi uit Big Brother.

De Mechelse wist niet wat haar overkwam. “Het is een heel gek gegeven om sinds mijn avontuur in Big Brother ineens zoveel nieuwe opinies en verzinsels over mezelf te horen. Dit soort bagger probeer ik doorgaans te vermijden omdat het gebaseerd is op gebakken lucht. Het ene moment heb ik stiekem liggen klooien met iemand in het huis – nota bene met 115 camera’s die alles konden registreren dus hoe zelfs – het andere moment heb ik als wulpse sloerie een relatie opgebroken”, gaat Naomi verder. Oei, is Naomi nu ook al schuldig voor het op de klippen lopen van de relatie van Nick?????

“Hate to disappoint maar zo interessant is mijn leven niet. Wat ik wel uit m’n fanmail heb gehaald is de titel voor een blogpost waar ik al enkele weken mee in m’n hoofd zat. Benieuwd? Lezen kan op www.naomitimmerman.com”, besluit Naomi.

Oh Naomi, wat hebben wij jou graag. Jij bent net zoals een ander deel van de bewoners (maar zeker niet allemaal) gewoon jezelf gebleven. Laat die azijnpissers maar doen, wij hebben jou graag. Jij ons ook mogen wij hopen 🙂

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven