Natalia: “ik heb mezelf wat aangedaan”

0
Natalia: “ik heb mezelf wat aangedaan”
Foto: VTM

Natalia moest het podium twee jaar missen, maar donderdagavond maakte de zangeres eindelijk haar rentrée met een grootse show in Middelkerke.

Tijdens het tweede deel van het concert wordt Natalia begeleid door een symfonisch orkest, maar tijdens het eerste deel moet de zwangere Natalia zwoegen…

“Ik heb het mezelf een beetje aangedaan”, lacht Natalia in Het Laatste Nieuws. “Pas toen ik mijn setlist had afgeklopt, besefte ik dat er geen enkel traag nummer in zit. Geen enkel rustmomentje”, aldus Natalia die ondertussen een ‘bumpje’ heeft nu ze vijf maanden zwanger is.

Ook de zangeres zelf vraagt zich in het dagblad af of ze het wel zal volhouden. “Al maak ik me geen zorgen. Ik heb de voorbije dagen intensief gesport en ben goed in vorm.”

De show is ook aangepast, voegt Natalia eraan toe. “Zonder dansers of danseressen. Terug naar ‘de basis’. Niet zozeer omdat ik zwanger ben, wel omdat we dit écht wilden. En het moet natuurlijk veilig zijn. Ik luister altijd naar wat mijn lichaam voelt”, benadrukt Natalia in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven