Nicole en Hugo: “Kevin De Bruyne vroeg of hij met ons op de foto mocht”

0
Nicole en Hugo: “Kevin De Bruyne vroeg of hij met ons op de foto mocht”
Foto: DPG Media

Nicole en Hugo spenderen hun vakanties het liefst in Saint-Tropez. Al sinds de jaren zeventig vormt de Zuid-Franse badstad hun favoriete vakantieoord. “Zo trouw we elkaar zijn, zo trouw blijven we Saint-Tropez”, klinkt het romantisch bij het koppel.

En natuurlijk loop je in Saint-Tropez wel eens beroemdheden tegen het lijf. Soms ook landgenoten die Nicole en Hugo kennen. Zelfs één van onze grootste voetballers vroeg of hij met het koppel op de foto mocht.

“We zaten op een terras en zagen een groepje jonge gasten voorbijkomen. Van ver leek één van hen op Kevin De Bruyne. Toen ze dichterbij kwamen, waren we er zeker van: het was de Rode Duivel met een groepje vrienden”, vertelt Hugo Sigal in Het Laatste Nieuws.

“Enkele seconden later tikte iemand op mijn schouder: ‘Excuseer, Hugo, ik ben de manager van Kevin De Bruyne. Zou hij even met jullie op de foto mogen?’ We wisten niet waar we het hadden. Eén van de beroemdste voetballers ter wereld die vroeg of hij met ons op de foto mocht: de omgekeerde wereld”, lacht Hugo in Het Laatste Nieuws. “Maar wel heel leuk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven