Dramajaar voor An Lemmens: vader én zus overleden

0
Dramajaar voor An Lemmens: vader én zus overleden
Foto: VTM

Ook An Lemmens blijft niet gespaard van enig leed en miserie. De presentatrice heeft eerder dit jaar een zus verloren en bovendien overleed ook haar vader na een lang ziekbed. Het leven gaat verder voor zij die achterblijven, maar de herinneringen en de pijn blijft nog een lange tijd nazinderen.

“Na het verliezen van mijn liefste zus en vader dit jaar, worden sommige van mijn meest gewaardeerde en vervullende ervaringen vaak gekleurd met een tinteling van pijn. Het is beschermend en adaptief, wanneer je maar zoveel energie hebt, om het te focussen op de plekken waar het het meest nodig is. Het is normaal om sommige van je dagelijkse routine aan de kant te laten vallen in tijden van ontberingen en crisis. Maar ik weet dat ik moet bedenken hoeveel ik kap en hoe lang”, schrijft de presentatrice op Instagram.

“Door me terug te trekken uit het leven, word ik ook afgesneden van steunbronnen, omgang en positieve emotie. Ik doe mijn best om hier een balans te vinden. Vandaag bracht een willekeurig nummer dat in de auto speelde me zo plotseling en overweldigend tot tranen toe dat ik moest stoppen om op adem te komen en weer rustig te worden. Enige tijd later in de middag, heb ik een band gehad met dit een maand oude veulen, samen met de dochter van mijn zus en het voelde zo troostend omringd te zijn met degenen die begrijpen zonder over onze rouw te hoeven praten”, stelt An Lemmens.
De presentatrice mist haar zus enorm en is echt trots op haar kinderen. “Love them to the moon and back”, besluit An op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven