Boek Margot Hallemans zorgt voor verrassende wending

0
Boek Margot Hallemans zorgt voor verrassende wending
Foto: VTM

Een boek lezen en besluiten om je C4 in te dienen. Wooow, dat moet je durven, daar moet je lef voor hebben. Minstens één iemand die het boek ‘Bevrijd’ van Margot Hallemans heeft gelezen, heeft die beslissing genomen. RESPECT!!!

Margot Hallemans deelde op Instagram het verhaal van één van de lezers van haar boek. “Ik wou je nog eventjes bedanken voor het schrijven van je boek. Ik heb vorige week definitief de knoop doorgehakt en mijn ontslag ingediend – mijn werkomgeving was veel te toxisch. Zonder jouw boek had ik dit nooit gedurfd. Had ik gewoonweg nooit gedurfd om voor mezelf te kiezen en mijn leven in mijn tempo in eigen handen te nemen”, gaat de lezer van het boek ‘Bevrijd’ van Margot Hallemans verder.

Het indienen van de C4 op het werk, zorgt alleen maar voor voordelen bij de lezer. “Ik voel me sindsdien 20kg lichter en veel rustiger. Mijn therapeut zei zelfs dat ze de rust zag die ik uitstraalde. Dus enorm bedankt om zo een inspirerend boek te schrijven die me tijdens het hele parcours enorm gesteund heeft”, besluit de lezer in een bericht aan Margot Hallemans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven