Christoff in tranen bij eerste concert

0
Christoff in tranen bij eerste concert
Foto: VRT

Het was zondag een emotionele dag voor Christoff. De zanger gaf in Gent zijn eerste concert in vele maanden. De ontlading was dan ook groot op het ogenblik dat hij het podium op stapte.

“Opkomen en die mensen zien glunderen. Ongelofelijk”, reageerde de Vlaamse zanger in een gesprek met Het Laatste Nieuws. En toch was er ook een bitter kantje aan dit verhaal: Vorig week nam Christoff afscheid van één van zijn grootmoeders, zij was ook zijn meter. Tijd om te rouwen had Christoff niet, want er was de opening van de zomerbar, hij moest zijn concert met Willy Sommers in De Zevende Dag promoten en had heel wat interviews op zijn planning staan.

Christoff kon niet anders dan tijdens zijn concert een emotioneel eerbetoon te brengen aan zijn grootmoeder. “Mijn heldin, ik heb zo toegeleefd naar mijn eerste optreden en net nu heb ik afscheid moeten nemen van iemand zó belangrijk in mijn leven. Dat is hard”, reageerde de zanger. Zijn woorden zorgden voor tranen bij de aanwezigen in het publiek, maar ook backstage hield niet iedereen het droog. “‘Als ik er ooit niet meer ben, zit ik op de eerste plek in jouw publiek’, zei mijn meter me onlangs. Wel, ik heb haar kracht gevoeld”, besloot Christoff.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven