Nick uit Big Brother: ‘Mensen die pesten zijn dikke losers!’

0
Nick uit Big Brother: ‘Mensen die pesten zijn dikke losers!’
Foto: Play4

Nick uit Big Brother neemt het wel vaker op voor de zwakkeren in de maatschappij en dat is een mooie eigenschap. Maar mocht Nick morgen zien dat iemand gepest zou worden, dan staat hij ook klaar voor de slachtoffers. Mensen die onzeker zijn, die moeten dat volgens Nick Kraft niet zijn. “Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en identiteit. Ik ben ook heel onzeker geweest, en soms nog steeds, maar ik besef dat dat niet nodig is”, reageert Nick als hij de vraag krijgt of hij een tip heeft tegen onzekerheid als gevolg van pestgedrag.

“Groot, klein, dik, dun, slim dom, knap, minder knap, .. maakt echt niks uit. Pesten is een teken van zwakte door de pesters zelf, zij zijn enorm onzeker en willen dat omhoog krikken door anderen af te breken. Ik heb oprecht compassie met mensen die pesten of anderen pijn willen doen, want het zijn vaak heel ongelukkige ensen en willen dan opvallen om in de smaak te vallen, maar het is enkel negatief voor hun. Ik zeg het hier en nu, mensen die pesten zijn dikke losers!”, benadrukt Nick.

Tot slot heeft Nick nog een tip om zelfzeker te worden. “Kijk naar jezelf, hoe mooi je bent als persoon en pak alles wat je kan om van jouw leven een succes te maken, werk ervoor en laat ze zien dat ze ongelijk hebben om jou te pesten”, besluit Nick

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven