Magali van De Planckaerts met zoon naar spoed na val

471
Foto: VRT

Bij de Planckaerts hebben ze wat met vallen. Een paar maanden nadat Junior een lelijke val maakt met zijn motor, was het aan Yukka om naar spoed gebracht te worden. De reden? Een val.

“Toen hij bij een vriendin ging spelen, maakte hij een valpartij met zijn fiets”, vertelt Magali Van Houtte deze week in Story. “In allerijl moest ik met hem naar de spoed, hij liep schaafwonden op en zijn arm was verstuikt”, gaat mama Magali verder. “Gelukkig mocht het steunverband er snel af en kunnen we onbezorgd naar Frankrijk vertrekken om ons kasteel te renoveren”, lacht Magali. En ondertussen is de familie al in Frankrijk en zijn zij van ’s morgens tot ’s avonds met de verbouwingen bezig. Er moet namelijk heel wat achterstand ingehaald worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be