Nieuw jurylid Belgium’s Got Talent: ‘Davy? Nog nooit van gehoord!’

0
Nieuw jurylid Belgium’s Got Talent: ‘Davy? Nog nooit van gehoord!’
Foto: VTM

Afgelopen week raakte bekend dat VTM op An Lemmens na de hele jury van Belgium’s Got Talent zal vervangen. De opnames voor de audities zijn ondertussen gestart. In de jury zitten naast An Lemmens ook Ruth Beeckmans, Bart Peeters en Davy Parmentier.
“Davy wie?”, horen wij u al denken. U bent niet alleen. “Wie in godsnaam is davy parmentier?” vraagt iemand zich op de Facebookpagina van VTM af. Nu ja, dat vragen meerdere mensen zich af. “Wie is die laatste man Davy? Van waar zou ik die moeten kennen?”, “Davy Parmentier???????????????”, “Rare vraag, wie is Davy Parmentier? Nog nooit van gehoord”, “Alleen die Davy moet vervangen worden!” en “Davy wie?” zijn maar enkele van de vele verbaasde reacties. Het is duidelijk dat die mensen nooit naar zijn talkshow hebben gekeken.

Ondertussen was er toch iemand die Davy omschreef als ‘de baas van VTM’, maar dat bleek niet meteen de beste omschrijving te zijn, want de vraagsteller reageerde uiteindelijk met “wa ga die pipo daar zitten doen?”. Wel, die gaat daar proberen interessante mensen te zoeken, mensen met talent zelfs. Mensen die de zowat één miljoen kijkers zal weten te raken en of weten te boeien.

Hopelijk voor Davy Parmentier weten die mensen in het najaar eindelijk wie hij is. Dan is hij misschien wel ‘Davy van Belgium’s Got Talent’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven