Sven Ornelis: ‘Ik voel me zooooooooo gelukkig”

0
Sven Ornelis: ‘Ik voel me zooooooooo gelukkig”
Foto: Joe

Het is gebeurd: Sven Ornelis is even blij als een kind dat blij is dat het schooljaar ten einde is. Maar voor Sven Ornelis is deze vakantie wel héél speciaal: eindelijk mag hij nog eens naar zijn appartement in Spanje. En ja hoor, hij is er geraakt. Zonder ook maar één controle gekregen te hebben. Al die coronamaatregelen zijn goed, maar controles? Niet dus.

“Het was toch een beetje met een klein hartje en wat twijfels dat ik na drie dagen Frankrijk ben doorgereden naar onze flat in Barcelona. Niet omdat ik er geen goesting in had, integendeel. Maar ik was wel bezorgd: hoeveel controles zou ik tegenkomen onderweg”, schrijft hij op zijn website. Maar Sven werd niet één keer gecontroleerd, niet door de politie, niet door de douane.

De presentator was er toch niet gerust in, hij had wel test laten doen, maar die was bij zijn aankomst in Barcelona al te oud. De reden? Sven was onderweg bij vrienden gestopt en was in Frankrijk blijven slapen.

Door corona was Sven Ornelis al een jaar niet meer in zijn geliefde Barcelona geweest, maar dat gaat hij de komende maanden wel compenseren. “Ik heb mezelf een glas wijn uitgegoten en… ik voel me zooooooooo gelukkig. Good to be home”, besluit Sven Ornelis op wouldbechef.be .

Wel Sven, geniet ervan, want voor je het weet is het radioseizoen daar weer….


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven