Sluiten Harry en William vrede op verjaardag prinses Diana?

0
Sluiten Harry en William vrede op verjaardag prinses Diana?
Foto: Isopix

Aanstaande donderdag zou de Britse prinses Diana 60 worden en dat is voor hun zonen Harry en William een goede reden om de onthulling van een standbeeld voor hun overleden moeder bij te wonen. Die onthulling gaat op haar 60ste verjaardag door.

Dat Harry en William samen op één en dezelfde locatie zullen zijn, dat is geleden van de begrafenis van hun grootvader. Het is geen geheim dat het water tussen Harry en William lange tijd diep was. Na de begrafenis van hun grootvader wandelden zij samen weg en praatten zij wel, maar het is nu ook niet dat Harry en William beste vrienden zijn.

Toch lijkt het erop dat Harry toenadering tot zijn broer William zoekt. In een videoboodschap naar aanleiding van de Diana Award Ceremony vernoemde Harry zijn broer. Experten zien daarin een hoopvol signaal van de jongste zoon van prins Charles en lady Diana. “Deze week herdenken mijn broer en ik de dag waarop onze moeder 60 zou worden”, reageerde Harry.
Of Harry en William donderdag met elkaar zullen praten, dat zal de toekomst uitwijzen. In ieder geval is Meghan Markle niet mee naar Groot-Brittannië gereisd. Zij zou een belangrijke rol gespeeld hebben tussen de vete tussen haar man Harry en zijn broer William.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven