Familie-actrice: ‘Eerste aflevering van nieuw seizoen véél zotter’

0
Familie-actrice: ‘Eerste aflevering van nieuw seizoen véél zotter’
Foto: DPG Media

Afgelopen vrijdag werd de seizoensfinale van ‘Familie’ uitgezonden en daarin gebeurden toch wel wat spannende zaken. Heel wat mensen zitten ongeduldig te wachten wat er nu tussen Stephanie, Jonas en Simon gaat gebeuren.

Actrice Jasmijn Van Hoof gooide dit weekend nog wat olie op het vuur. “Nooooo… Nu weten jullie nog niks! 🙈 Gelukkig is het maar twee maanden wachten op het vervolg. Dat gaat zó voorbij zijn!”, schrijft de actrice op Instagram. Het is alom geweten dat Jasmijn uit de reeks verdwijnt, iedereen vraagt zich af op welke manier dat precies zal gebeuren. Gaan haar personage Stefanie en Jonas straks gewoon op de vlucht voor Simon en laten zij hem in de container achter? Of kiest Stefanie voor Simon en laten zij Jonas in de container achter? De kijkers van ‘Familie’ gissen erop los en daar is niets mis mee.

Voor de fans van ‘Familie’ heeft Jasmijn Van Hoof trouwens nog een teaser van formaat: “Enneuh… Ik vind die eerste aflevering van het nieuwe seizoen nog veel zotter dan deze… See you then! ✨ #vtmfamilie”, besluit Jasmijn op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven