Anke Buckinx emotioneel: ‘Die verjaardag en sterfdag blijven ongemakkelijke dagen’

0
Anke Buckinx emotioneel: ‘Die verjaardag en sterfdag blijven ongemakkelijke dagen’
Foto: Anke Buckinx

Het was vrijdag niet alleen de laatste dag van het radioseizoen voor Anke Buckinx. Niet alleen moest zij voor een week of 7 afscheid nemen van haar collega Sven Ornelis, het was ook de sterfdag van haar broer Daan.

Daan Buckinx overleed op 25 juni 2011, na een lang ziektebed. Hoe groot het verlies ook was, die dag werd vrijdagavond gevierd. “Frietjes op u, mijn held hierboven 10 jaar gemis ❤️ Bij mama het leven gevierd met zijn (en mijn ☺️) lievelingsmenu”, schreef Anke Buckinx op Instagram.

Hoe lekker de frietjes ook waren, het kon niet snel genoeg zaterdag zijn. “Ik zal opgelucht zijn als deze bizarre dag voorbij is. Die verjaardag en sterfdag blijven ongemakkelijke dagen waarin ik het liefst gewoon afleiding zoek en niét doorheen fotoalbums blader”, geeft Anke Buckinx toe.

Tot slot had zij nog een boodschap voor haar broer. “Beste broer, wat zou ge een goeie, grappige en coole nonkel Daan geweest zijn voor Lou & Max. Het is zo hartverscheurend dat ge ze nooit hebt ontmoet. MIS U ZO HARD ❤️”, besluit Anke emotioneel.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven